Eendaagse cursus
weerbaarheid- en agressieregulatie

Voor wie?

Ga je alleen lichaamsgericht aan het werk, dan maken jeugdigen de cognitieve koppeling niet altijd. Ga je alleen cognitief aan het werk, dan hebben jeugdigen niet altijd het vertrouwen dat zij het kunnen, omdat zij het nog niet (fysiek) ervaren hebben. BOKS STERK ZONDER VECHTEN is een laagdrempelige manier om met beiden aan de slag te gaan. 

Door fysiek bezig te zijn kunnen de jeugdigen zelf-ervarend-leren en werken aan sociaal emotionele vaardigheden. Zij komen erachter dat zij iets kunnen, omdat zij het daadwerkelijk in de oefeningen hebben mogen ervaren. Door middel van een werkboek wordt de cognitieve koppeling gemaakt, zodat er ook écht stil gestaan wordt bij hetgeen er beoefend. is.Tijdens deze ééndaagse cursus mag jij als professional ook weer een dag jeugdige zijn. Hoe leuk is dat? Je stopt niet met spelen, omdat je oud wordt. Je wordt oud omdat je stopt met spelen (G.B. Shaw). Je doorloopt het programma gedurende de cursusdag zelf, samen met medecursisten en mijn vriend en mij als trainers. Hou er rekening mee dat het een intensieve fysieke cursusdag betreft. 


De onderdelen uit de cursus zijn in te zetten tijdens individuele trainingen, groepstrainingen en begeleidingsmomenten met gezinnen. Hierdoor is het in te zetten in de begeleiding- en behandeltrajecten binnen alle vormen van jeugdhulp. De laagdrempeligheid zorgt ervoor dat het programma is in te zetten voor docenten, sportdocenten, begeleiders, behandelaren, trainers, coaches en iedereen die met kinderen werkt!


Je doorloopt het programma dus zelf, zodat je het vervolgens direct kan toepassen in de context waar jij werkzaam bent!


Mooi meegenomen --> je krijgt 8 registratiepunten voor informeel leren bij SKJ!

 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn